Op zondag 22 september maakt Alexander Doom tijd voor jong en oud(er). De regerend Europese kampioen op de 400m zakt namelijk af naar Runners’ lab Roeselare, niet geheel toevallig zijn geboortestad, voor een Meet & Greet. Iedereen kan er gratis bij zijn. Lees snel verder voor de hoe, wat, waar en wanneer.

Door een blessure op de Olympische Spelen eindigde 2024 enigszins in mineur voor Alexander Doom, al kan de 400m-specialist hoe dan ook terugkijken op een boerenjaar. Doom pakte tweemaal goud op het WK indoor én het EK outdoor, want zowel op de individuele 400m als de 4x400m sprintte hij als eerste over de finish. Tussendoor snoepte hij ook nog het Belgisch record af van niemand minder dan Jonathan Borlée.

De snelle West-Vlaming groeide in enkele maanden uit tot één van dé boegbeelden van de Belgische atletiek. Alvorens hij weer volop aan het trainen gaat, maakt Doom graag nog even tijd voor zijn jonge en oude(re) fans. Daarvoor komt hij op zondagochtend 22 september naar de Runners’ lab winkel in Roeselare. De Belgian Tornado zal tijd maken om jouw vragen te beantwoorden, een praatje te slaan en op de foto te gaan met iedereen die het wenst. Voor de kids worden er bovendien spelletjes voorzien.

Ontdek alle info via deze link en schrijf je gratis in.

Disclaimer: dit bericht komt er op basis van een sponsorovereenkomst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in