Topprestaties worden gesmeed op de piste, in het krachthok en… in je zetel. Compressielaarzen zie je de laatste jaren steeds vaker terug als recovery tool. Ze zorgen voor een sneller herstel door een pulserende druk op de benen uit te oefenen. Heel wat (top)atleten zijn al overtuigd. Dankzij BLACKROLL® kan jij ook een paar massageboots op de kop tikken aan een voordeliger tarief.

Bij het sporten worden metabolische afvalstoffen zoals lactaat geproduceerd door het lichaam. Het lymfestelsel en ons bloed trachten dit zo snel mogelijk uit het lichaam te verwijderen.

Dit proces, en bijgevolg ook het herstel van ons lichaam na een inspanning, kan versneld worden met behulp van compressielaarzen. De omhulsels die je rond je benen wikkelt, versnellen de doorbloeding dankzij de pulserende compressie en massage. Als gevolg van de verhoogde bloedstroom worden metabolische afvalstoffen sneller uit het lichaam verwijderd en wordt het regeneratieproces versnelt.

Compressielaarzen beschikken namelijk over verschillende luchtkamers die zich afwisselend vullen met lucht en weer leeglopen. In het geval van de BLACKROLL® Compressie Boots gaat het over vijf overlappende luchtkamers die een continue massage van 360° realiseren van de onderste ledematen. De BLACKROLL® Compressie Boots zijn bovendien makkelijk om mee te nemen zodat je overal gebruik kan maken van de masserende werking.

Dankzij BLACKROLL® kan je dit herstel- en massageproduct aan een voordeliger tarief aankopen. De kostprijs van de BLACKROLL® Compressie Boots bedraagt normaal € 499,95. Met de code ATNI24 kan je ze op de Runners’ lab webshop nu aankopen aan 10% korting. Deze actie loopt tot 30 september 2024.

Shop de BLACKROLL® Compressie Boots hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in