Cynthia Bolingo zal niet te zien zijn in de rechtstreekse finale van de 4x400m. De Belgian Cheetah staat haar plaats af aan Naomi Van den Broeck en Helena Ponette. Jonathan Sacoor en Alexander Doom zijn de overige twee uitverkorenen, dat meldde Le Soir. In principe zal Bolingo wel de reeksen van de 4x400m met de dames voor haar rekening nemen.

Cynthia Bolingo had voor dit EK atletiek haar individuele ambities volledig aan de kant geschoven om alles op de aflossingen te kunnen zetten. Toch zullen we haar moeten missen in de rechtstreekse finale van de mixed 4x400m. Het euvel aan de kuit dat haar vroegtijdig op het vliegtuig huiswaarts zette vanuit Curaçao, is wel zo goed als van de baan, al wil ze nog enige voorzichtigheid inbouwen. Bolingo zou normaliter wel de reeksen en eventuele finale voor haar rekening nemen met de Belgian Cheetahs.

Door het verstek geven van Bolingo ziet de finale ploeg er als volgt uit in de opgegeven volgorde: Jonathan SacoorNaomi Van den BroeckAlexander Doom en Helena Ponette. Zij mogen vanavond starten vanuit baan acht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in